-->

Translate

6 Mayıs 2013 Pazartesi

Fırında Kerevizli Tavuk


1 kg baget veya kanatbut
4 orta boy patates
4 ortaboy domates
2 soğan
1 baş sarımsak
4-5 adet yeşil biber
1 orta boy kereviz ve kıyılmış kereviz yaprağı
1 fincan yoğurt

Yapılışı:
Tavukları, kerevizi ve patetesi, yoğurt, yağ, salça ve baharatla iyice harmanladıktan sonra tepsiye dizip üzerine kıyılmış kereviz yapraklarını koyup en üstede dometesleri ince ine ve yuvarlak şekilde kesip kerevizlerin üzerine koyup, bir su bardağıda sıcak su ilave edip fırında 250 derecede 45 dakika bekledikten sonra leziz bir yemek sizleri bekliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.